Team

Wie wij zijn

Injuriam Expertise is in 2019 opgericht door Jarco van de Ketterij, Cees Verbrugge en Gert-Jan Vos. Wij zijn ervaren NIVRE-register experts op het gebied van letselschade. Er is sprake van een landelijke dekking. Met het oog op de belangen van alle partijen werken wij vanuit een oplossingsgerichte, respectvolle en doortastende visie.

Injuriam Expertise onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade.

Jarco van de Ketterij

Na jaren ervaring als letselschadebehandelaar te hebben opgedaan bij een tweetal verzekeraars maakte Jarco de overstap naar een grote leasemaatschappij waar hij als teamleider de afdeling schadebehandeling vormgaf. 

Cees Verbrugge

Na het afronden van zijn rechtenstudie is Cees vanaf 2001 in de letselschadebranche werkzaam. Hij begon als letselschadejurist bij een tweetal verzekeringsmaatschappijen. In toenemende mate kreeg hij behoefte aan direct contact.

Gert-Jan Vos

Gert-Jan is in 1991 gestart bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar in de functie van  schadecorrespondent op de afdeling Verkeersschade. In 1997 heeft hij de overstap gemaakt naar de letselschadebranche. Hij begon als behandelaar.

Ilse Dijkman

Ilse heeft een jarenlange ervaring in alle facetten van de letselschaderegeling, nadat zij in 2000 haar rechtenstudie succesvol afrondde. Zij is in 2000 gestart als Bodily injury claims handler bij een internationaal werkend expertisebureau.

Vincent Arntz

Na het afronden van zijn rechtenstudie, is Vincent in 1996 gestart bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar in de functie van letselschadebehandelaar. In 1999 maakte hij de overstap naar de advocatuur en stond hij letselslachtoffers bij.

Stefanie Demetriades

Gedurende haar studie Rechten was Stefanie werkzaam bij Korevaar van Dijk Letselschade. Na afronding van deze studie is zij bij zowel Korevaar van Dijk Letselschade als bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten werkzaam geweest.

Emile Dinklo

Emile is een door de wol geverfde letselschadeprofessional met een lange staat van dienst. Hij beheerst alle facetten van de letselschaderegeling. Dik 35 jaar ervaring, voor het overgrote deel aan verzekeraarszijde, maar ook aan belangenbehartigerszijde.

Sylvia de Jong

Na een periode van 11 jaar als reisadviseuse, vond Sylvia in 2011 haar nieuwe uitdaging als secretaresse bij een expertisebureau. Zij werd hierbij gekoppeld aan Jarco van de Ketterij en jarenlang vormden zij een goed team.

Conny Petrus

Met ingang van 1 juli 2019 verricht Conny (medisch) secretaresse en administratieve werkzaamheden voor Injuriam Expertise. Kortdurend deed zij dit naast haar werkzaamheden in de gespecialiseerde kinderthuiszorg.

Irma ten Berge

Startende per 1 juli 2019 zal Irma als secretaresse werkzaam zijn binnen Injuriam Expertise op het secretariaat. Dit doet zij naast haar werkzaamheden als (medisch) secretaresse voor een medisch adviesbureau.

Ellen Wekking

Per 1 oktober 2021 werkt Ellen als secretaresse bij Injuriam Expertise. Ze heeft een ruime ervaring als secretaresse en heeft bij verschillende organisaties gewerkt, waaronder een tweetal letselschade-expertisebureaus.

Angelique de Bruijn

Per 1 februari 2022 werkt Angelique als secretaresse bij Injuriam Expertise. Eerder werkte zij lange tijd als reisadviseuse en circa 8 jaar bij een letselschade expertisebureau.

Irma Vissers

Na 5 jaar als vakinhoudelijk assistent personenschade te hebben gewerkt bij een letselschade-expertisebureau, maakte Irma per 1 juni 2022 de overstap naar ons bureau. Zij is leergierig, intrinsiek gemotiveerd en kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Irene van Wees

Per 01-09-2022 versterkte Irene ons secretariaat. Eerder deed zij circa 4 jaar ervaring op als (senior) secretaresse bij een letselschade-expertisebureau. Voordien was zij onder andere werkzaam als managementondersteuner en medisch secretaresse bij een Universitair ziekenhuis.