Team

Wie wij zijn

Injuriam Expertise is in 2019 opgericht door Jarco van de Ketterij, Cees Verbrugge en Gert-Jan Vos. Wij zijn ervaren NIVRE-register experts op het gebied van letselschade. Er is sprake van een landelijke dekking. Met het oog op de belangen van alle partijen werken wij vanuit een oplossingsgerichte, respectvolle en doortastende visie.

Injuriam Expertise onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade.

Jarco van de Ketterij

Na jaren ervaring als letselschadebehandelaar te hebben opgedaan bij een tweetal verzekeraars maakte Jarco de overstap naar een grote leasemaatschappij waar hij als teamleider de afdeling schadebehandeling vormgaf. Vervolgens stapte Jarco over naar een internationaal werkend expertisebureau, waar hij enkele jaren werkzaam was als schaderegelaar personenschade. 

Cees Verbrugge

Na het afronden van zijn rechtenstudie is Cees vanaf 2001 in de letselschadebranche werkzaam. Hij begon als letselschadejurist bij een tweetal verzekeringsmaatschappijen. In toenemende mate kreeg hij behoefte aan direct contact met betrokkenen en aan verdieping in het letselschadevak. In 2010 stapte hij over naar de expertisebranche. 

Gert-Jan Vos

Gert-Jan is in 1991 gestart bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar in de functie van  schadecorrespondent op de afdeling Verkeersschade. In 1997 heeft hij de overstap gemaakt naar de letselschadebranche. Hij begon als behandelaar. Later deed hij als schaderegelaar veel ervaring op als belangenbehartiger van slachtoffers. In 2008 wisselde hij van stoel.

Sylvia de Jong

Na een periode van 11 jaar als reisadviseuse, vond Sylvia in 2011 haar nieuwe uitdaging als secretaresse bij een expertisebureau. Zij werd hierbij gekoppeld aan Jarco van de Ketterij en jarenlang vormden zij een goed team.

Conny Petrus

Met ingang van 1 juli 2019 verricht Conny (medisch) secretaresse en administratieve werkzaamheden voor Injuriam Expertise. Kortdurend deed zij dit naast haar werkzaamheden in de gespecialiseerde kinderthuiszorg.

Irma ten Berge

Startende per 1 juli 2019 zal Irma als secretaresse werkzaam zijn binnen Injuriam Expertise op het secretariaat. Dit doet zij naast haar werkzaamheden als (medisch) secretaresse voor een medisch adviesbureau.