Team

Vincent Arntz

Na het afronden van zijn rechtenstudie, is Vincent in 1996 gestart bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar in de functie van letselschadebehandelaar. In 1999 maakte hij de overstap naar de advocatuur en stond hij letselslachtoffers bij. In 2000 wilde hij graag kennis en ervaring opdoen aan de verzekeraarszijde, om inzicht te krijgen in beide kanten van het letselschadespeelveld. De WA-kant beviel hem zo goed, dat hij aan deze kant is blijven werken bij een landelijk opererend expertisebureau, gespecialiseerd in letselschades. Door zijn ruime werkervaring heeft hij een brede visie ontwikkeld op het letselschadevak.

In april 2007 heeft Vincent de opleiding tot NIVRE-expert afgerond en staat hij ingeschreven als Register-Expert bij het NIVRE. Verder is hij lid van het NIS.

Vincent houdt van het persoonlijke contact. Hij heeft een pragmatische werkwijze, maar gaat een inhoudelijke juridische discussie niet uit de weg. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en integriteit zijn belangrijke kernwaarden voor hem.