Team

Emile Dinklo

Emile is een door de wol geverfde letselschadeprofessional met een lange staat van dienst. Hij beheerst alle facetten van de letselschaderegeling. Dik 35 jaar ervaring, voor het overgrote deel aan verzekeraarszijde, maar ook aan belangenbehartigerszijde. Op 1 januari 2022 trad Emile in dienst bij Injuriam Expertise.

Emile is al ruim twee decennia lid van het NIS en NIVRE-registerexpert Personenschade. Daarnaast is hij ook gediplomeerd mediator en particulier (toedracht)onderzoeker. Emile is dan ook allround inzetbaar.

Na zeven jaar in een binnendienstfunctie bij twee verzekeraars gewerkt te hebben, maakte Emile de stap naar “buiten”. Eerst bij een grote landelijke verzekeraar en daarna bij twee expertisebureaus. Vervolgens werkte hij ruim 3 jaar als belangenbehartiger waarna wederom de overstap werd gemaakt naar een expertisebureau waar hij zich ruim een decennium verder ontwikkelde. Daarbij is waarheidsvinding ten behoeve van toedrachtonderzoeken een tweede natuur geworden voor hem.

Emile vindt het belangrijk om op een goede manier met zijn vak bezig te zijn, waarbij respect voor de benadeelde in combinatie met de belangen van alle partijen in de schaderegeling hoog in het vaandel staan.