Team

Emile Dinklo

Emile is een door de wol geverfde letselschadeprofessional met een lange en imponerende staat van dienst. Hij beheerst alle facetten van de letselschaderegeling. Dik 35 jaar ervaring, voor het overgrote deel aan verzekeraarszijde maar ook aan belangenbehartigerzijde. Emile trad in 2002 toe tot het NIS en NIVRE. Daarnaast is hij ook gediplomeerd mediator en particulier onderzoeker.

Na zeven jaar in een binnendienstfunctie bij twee verzekeraars, maakte Emile de stap naar “buiten”. Eerst bij Sterpolis (nu Interpolis) en vervolgens bij CED en Van Ameyde Netherlands. Vervolgens werkte hij ruim 3 jaar bij Ottenschot Letselschadespecialisten voordat hij in 2010 in dienst trad bij GRM-Expertises. Per 1 januari 2022 versterkte Emile ons team als Register-Expert Personenschade.

Emile vindt het belangrijk om op een goede manier met zijn geliefde vak bezig te zijn, waarbij respect voor de benadeelde in combinatie met de belangen van alle partijen in de schaderegeling hoog in het vaandel staan. Dit sluit naadloos aan bij de visie van Injuriam Expertise.